Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 10:33

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΝΟΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ: ο Δήμαρχος ξεπέρασε κάθε όριο με την απρεπή συμπεριφορά του

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Να τον χαιρόμαστε!

Ο Δήμος μας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις, μετά τις συνεχιζόμενες παραιτήσεις των γνωστών συμπολιτών μας από τις θέσεις ευθύνης τους. Παραιτήσεις, εξαιτίας του ασταθούς χαρακτήρα του Δημάρχου, που βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, τον τελευταίο καιρό.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της 28ης Ιουλίου, ο Δήμαρχος ξεπέρασε κάθε όριο με την απρεπή συμπεριφορά του, τη λεκτική του υποτίμηση, προς τον Επικεφαλής της Eλάσσονος Aντιπολίτευσης Χρήστο Τσιγαρίδα, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί για δυο σημαντικά θέματα. Πρώτον, γιατί καθυστέρησε η αποψίλωση ‘’ευαίσθητων’’ για πυρκαγιές περιοχών του Δήμου μας και δεύτερον για τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης του Προέδρου του Αριστόδικου κ.Νίκου Πουλόπουλου.

Είναι πράγματι λυπηρό να γινόμαστε όλοι εμείς οι εκλεγμένοι από τους πολίτες, μάρτυρες ειρωνικών σχολίων και απαξιωτικών συμπεριφορών από τον Δήμαρχο, που έχει ορκιστεί να διαφυλάττει ηθικούς κανόνες και ανθρώπινα δικαιώματα.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η αμετροέπεια και η απρεπής συμπεριφορά του Δημάρχου είναι τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του. Με γνώμονα ότι στον πολιτικό λόγο αντιπαρατίθεσαι με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με ειρωνείες και χλευασμούς, τον αφήνω στη κρίση των συμπολιτών μας.

Να τον χαιρόμαστε!

Σαρωνικός Νέα Πνοή - Χρήστος Τσιγαρίδας κοινοποίησε μια δημοσίευση. 29 Ιουλίου στις 8:01 μ.μ.

Σοφία Διγενή - Κολιοτάση

Τελευταία άρθρα από τον/την Σοφία Διγενή - Κολιοτάση

Σχετικά Άρθρα